Super Star Studio

STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

APLICA ONLINE
SI DEVINO UN SUPERSTAR

STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

Interviu Online

Completeaza formularul de mai jos si un membru al echipei Superstar te va contacta in maximum 24h pentru a programa un interviu. Te rugam sa nu omiti nici una dintre intrebarile de mai jos.

Daca doresti sa programezi direct un interviu cu noi sau o vizita fara obligatii in studioul nostru, ne poti contacta oricand dand click pe casuta de chat din coltul dreapta jos al ecranului tau, si vei vorbi live cu un operator SuperStar!

Bonusuri

lunare
intre 100$ si 800$

Salariu

minim
garantat 8000 lei

Echipa

numai
de fete, foste modele

Plata

la zi
in prima luna de colaborare

CE SPUN MODELELE STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

Testimoniale

"Sunt unul dintre primele modele SuperStar din Bucuresti si, faptul ca am ramas timp de 8 ani alaturi de aceasta echipa minunata, dovedeste cat sunt de seriosi si unici! Castig peste 6000$ pe perioada, si am aceste castiguri constant datorita implicarii studioului, promovarii si trainingului care mi-a fost oferit!"
Maria S.
Model SuperStar

STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

Cum arata studioul nostru?

Studio Videochat Bucuresti
STUDIO VIDEOCHAT ACASA

Vrei sa fii model SuperStar de acasa?

Vrei sa lucrezi ca model videochat direct de la tine de acasa? Afla mai multe despre cerintele si beneficiile pe care la ai ca model SuperStar de acasa. Aplica acum si te contactam in maximum 2h pentru a-ti oferi detalii sau a incepe procesul de colaborare. Ai de asemenea optiunea de a da click pe casuta roz alaturata si vei vorbi LIVE cu una din traineritele noastre. Suntem online 24/7.

SUPERSTAR STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

CONTACTEAZA-NE

  • 0754 827 993
  • contact@superstarstudio.ro
  • @superstarstudio
  • @superstarstudio_romania