Super Star Studio

ANGAJARI VIDEOCHAT

BENEFICIILE
MODELELOR DE TOP

Cauti informatii despre angajari videochat si vrei sa alegi studioul ideal pentru tine? Iti prezentam mai jos de ce modelele SuperStar castiga mai MULT, mai USOR, mai REPEDE!

SALARIU
GARANTAT

Superstarurile au... cel mai mare salariu!

Atunci cand alegi sa lucrezi ca model videochat, o faci in principal, pentru beneficiile financiare superioare multor altor joburi. Pana la urma, ce job ai putea avea la 18 ani, care sa-ti aduca un salariu garantat de minimum 8000 lei/luna? 

Ce inseamna ca iti garantam 8000 lei in prima luna? Practic, daca nu reusesti sa ajungi la aceste incasari, iti oferim noi suma de 8000 de lei automat. Este felul nostru de a te asigura ca, daca alegi sa lucrezi cu noi, te vei bucura de castiguri mari chiar de la inceput, si nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la cheltuielile tale lunare in perioada trainingului. Este un lucru bine cunoscut ca, pana vei acumula cunostintele necesare acestui domeniu, experienta si iti vei forma o baza solida de membrii fideli, castigurile tale nu vor fi unele astronomice. De aceea, la SuperStar te poti concentra pe training stiind ca vei castiga inca din prima luna 8000 lei!

Superstarurile... castiga mai mult

Intr-un studio profesionist ai o echipa intreaga focusata pe un singur tel: ca tu sa castigi cat mai mult! Pe langa training, aparatura performanta, promovare, make-up si sustinere constanta, un lucru este esential si acela este ca tu sa fii motivata si serioasa. Fara un program de lucru de minim 7 ore logate pe zi, 5 zile pe saptamana, si fara ca tu sa fii implicata…eforturile noastre nu vor aduce nici un rezultat.

Si pentru ca tu esti cel mai important membru al echipei noastre si vrem sa-ti rasplatim munca depusa, iti oferim un comision progresiv care porneste de la 55% si ajunge pana la 75%. Practic, cu cat incasarile tale cresc, cu atat vei castiga mai mult! Astfel, daca iti doresti sa devi un model de top care castiga peste 10.000$/perioada, 7500$ din aceasta suma sunt banii tai! Dar…nu uita, ca la comision se adauga si cele mai atractive bonusuri pe care le vei gasi intr-un studio de videochat!

COMISION
55%-75%

BONUS
ANGAJARE
500$

Superstarurile au... cel mai mari bonusuri!

Iti spunem “Bun venit” in echipa noastra cu un bonus de angajare de pana la 500$ daca ai minimum 6 luni de experienta dovedita in videochat sau 300$ daca nu ai experienta. Bonusul se compune dintr-o parte fixa/cash (50% din bonus este cash) si o parte in produse si servicii pe care ti le oferim inca de la prima tura: un set de vestimentatie care te va pune in valoare in fata camerei si produse de make-up. Astfel, nu esti nevoita sa faci nici o investitie in hainute sau accesorii pana vei primi prima plata! Vino cu o prietena si primesti pana la 1000$ bonus de recomandare daca aceasta se angajeaza la noi sau 5% din castigurile ei din prima luna!

In plus, lunar beneficiezi si de o multitudine de alte bonusuri atractive: bonus de performanta in valoare de 300$, bonus Jasmin Awards pana la 1000$, bonus seriozitate 100$, bonus fidelitate intre 100$-500$ si…de ziua ta ai 100% din incasarile tale online plus un cadou din partea noastra!

STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

ALTE SUPER BENEFICII
SUPERSTAR STUDIO

Da click pe oricare dintre beneficiile de mai jos petru a afla mai multe detalii!

De la traineri, la admini, departament foto/video, management si chiar webmasteri...suntem numai fete! Te bucuri de tot suportul de care ai nevoie si esti mereu confortabila stiind ca lucrezi inconjurata numai de foste modele de TOP de la care vei invata secretele jobului de model videochat!

Ai propriul webmaster care se ocupa in permanenta sa-ti aduca trafic pe site-urile cu care lucrezi. Ia-ti adio de la camere de chat goale si ture intregi in care te plictisesti! In plus, lucram cu cele mai bune si serioase site-uri de videochat si, datorita performantelor dovedite de studioul nostru in peste 12 ani de activitate, vei beneficia de comisioane si atentie preferentiala din partea site-urilor.

Ca model SuperStar iti alegi singura turele pe care vrei sa lucrezi, numarul de ore logate si zilele libere.

Iti punem la dispozitie urmatoarele programe de munca:

Full Time Tura 1: 07:00-16:00 (8h logata, 1h pauza)

Full Time Tura 2: 16:00-01:00 (8h logata, 1h pauza)

Full Time Tura 3: 22:00-07:00 (8h logata, 1h pauza)

sau

Part Time Tura 1: 07:00-13:30 (6h logata, 30 min pauza)

Part Time Tura 2: 14:00-20:30 (6h logata, 30 min pauza)

Part Time Tura3: 21:00- 03:30(6h logata, 1h pauza)

Departamentul nostru de beauty iti sta la dispozitie inainte de fiecare tura, pentru a ne asigura ca vei arata mereu impecabil in fata camerei! De asemenea beneficiezi si de servicii de mani/pedi si schimbari de look complet gratuite in prima ta luna ca model SuperStar!

Aplica acum pentru a deveni parte din echipa noastra de superstaruri si beneficiezi de oferta "plata la zi in prima luna". Astfel, vei putea pleca acasa cu banutii castigati de tine, dupa fiecare tura! Dupa prima luna esti platita bilunar pe data de 5 si 25 ale fiecarei luni, direct in contul tau bancar deschis la orice banca din Romania (la alegerea ta).

Visezi la buze mai mari, forme mai voluptoase, sau pur si simplu iti doresti sa corectezi mici imperfectiuni? SuperStar iti ofera imprumuturi fara dobanda pentru orice procedura estetica dorita de tine, dupa prima luna de colaborare. In plus, colaboram cu cele mai bune clinici estetice din Bucuresti, ca tu sa fii mereu pe maini bune!

BENEFICII STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

DEVINO UN SUPERSTAR

La SuperStar ai cele mai bune beneficii dintr-un studio videochat Bucuresti. Bonus de angajare 500$ si pana la 1000$ bonus de recomandare pentru fiecare prietena care colaboreaza cu noi! In plus, lunar primesti bonusuri de performanta si fidelitate si un comision progresiv de pana la 75% din castigurile tale! Da click pe butonul de mai jos, completeaza datele tale si un reprezentant al departamentului nostru HR te va contacta in maximum 2h pentru a programa o discutie libera cu tine intr-una dintre cele 8 locatii SuperStar din Bucuresti!

STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

Cum arata studioul nostru?

Studio Videochat Bucuresti
STUDIO VIDEOCHAT ACASA

Vrei sa fii model SuperStar de acasa?

Vrei sa lucrezi ca model videochat direct de la tine de acasa? Afla mai multe despre cerintele si beneficiile pe care la ai ca model SuperStar de acasa. Aplica acum si te contactam in maximum 2h pentru a-ti oferi detalii sau a incepe procesul de colaborare. Ai de asemenea optiunea de a da click pe casuta roz alaturata si vei vorbi LIVE cu una din traineritele noastre. Suntem online 24/7.

SUPERSTAR STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

CONTACTEAZA-NE

  • 0754 827 993
  • contact@superstarstudio.ro
  • @superstarstudio
  • @superstarstudio_romania