Super Star Studio

STUDIO VIDEOCHAT

AFLA MAI MULT
DESPRE SUPERSTAR STUDIO

Cauti un studio videochat in care sa fii apreciata, inteleasa si ajutata? Peste 12 ani de experienta si 200 de modele care castiga in mod constant mai mult de 6000$/perioada, ne recomanda ca cel mai bun studio videochat pentru tine!

SUPERSTAR STUDIO VIDEOCHAT

Cine Suntem

SuperStar Studio s-a lansat in Romania in 2008 si a fost primul studio din tara cu o echipa exclusiv feminina!

In 12 ani de activitate, performantele modelelor noastre au dovedit ca meritam un loc fruntas in topul celor mai bune studiouri de videochat din lume! In prezent SuperStar Studio exista in 4 tari si numara 16 locatii in Romania, Ucraina si America de Nord!
Peste 200 de modele de Top si o echipa de management, suport si promovare alcatuita numai din foste modele de succes, te asteapta sa li te alaturi!

STUDIO VIDEOCHAT

De ce sa lucrezi cu noi?

Sistemul nostru inovativ de training iti ofera toate informatiile si trucurile de care ai nevoie pentru a reusi; ai propriul webmaster (tot un fost model, bineinteles o fata) care iti va aduce trafic de calitate pe site-urile cu care lucrezi; beneficiezi de make-up inainte de fiecare tura pentru a arata mereu impecabil; ai propriul stilist care te va ajuta sa-ti pui in valoare atuurile si sa ascunzi micile imperfectiuni; fotografele noastre se vor asigura ca ai cele mai atractive albume foto si…nu in ultimul rand…echipa de management lucreaza permanent pentru a incheia parteneriate exclusive cu cele mai bune site-uri de videochat, ca tu sa ai mereu comisioane preferentiale si beneficii extra fata de modelele din alte studiouri!

Suntem
numai fete!
Fara exceptii!

Salariu
garantat
8000 lei

Plata
la zi in
prima luna

Ai
training &
promovare

SUPERSTAR STUDIO VIDEOCHAT

Cum arata studiourile noastre?

Nu poti visa la castiguri mari daca lucrezi in studiouri mici! Cum nu poti aspira nici la membrii care petrec ore bune in privat cu tine, daca internetul tau pica in fiecare minut, camera din care lucrezi arata jalnic, iar calculatorul si camera web sunt invechite! La SuperStar lucrezi in locatii luxoase, usor accesibile si dotate cu aparatura de ultima generatie. Investim constant in confortul modelelor noastre, motiv pentru care ne bucuram de aprecierea atat a site-urilor cat si a membrilor care adora sa converseze cu modelele noastre!

SUPERSTAR STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

CONTACTEAZA-NE

  • 0754 827 993
  • contact@superstarstudio.ro
  • @superstarstudio
  • @superstarstudio_romania